Beregeningssystemen

automatische tuin bewatering systeem met verschillende sprinklers geïnstalleerd onder turf. landschapsontwerp met gazon heuvels en fruittuin geïd met slimme autonome sproeiers bij zonsondergang avond tijd - beregeningssysteem  stockfoto's en -beelden

Trama center zijn uitgebreide studies uitgevoerd om het meest efficiënte irrigatie-en algehele onderhoudssysteem voor grasbladen te bepalen. Dit onderzoek bewijst dat het belangrijkste onderdeel van een irrigatiesysteem in een efficiënte kwekerij de gebruikte sproeier is.

Vragen als “Hoeveel kost het per uur?” of “Hoeveel kost het besproeien per uur?” zijn belangrijk om te overwegen bij het uitvoeren van een irrigatie adjust programma. Als deze factoren eenmaal zijn vastgesteld, is het ontwerpen van het irrigatiesysteem de volgende stap.

Dus u bowed eindelijk klaar om uw irrigatiesysteem te implementeren! Wat nu? Hier is wat advies dat kan bespaart u wat tijd en frustratie.

De meest efficiënte irrigatie systeem ontwerpen zijn integrale slangsystemen. Bij gebruik van een druppelslang wordt de omtrek van de beïnvloedingszone gepland rond het basisdrainagegebied. Dit zorgt ervoor dat additional water in de basiszone stroomt, waardoor de plantenwortels zich kunnen aanpassen en dieper kunnen groeien. Trama center zijn uitgebreide tests uitgevoerd operation Texas Keepsakes-variëteiten om hun waterbehoefte te bepalen.

Het selecteren van de beste planten voor een gebied waar u gaat verbouwen is een grote factor in het succes van uw nieuwe systeem. In veel gevallen hebben planten pass on oorspronkelijk waren ontworpen voor zware omstandigheden, zich goed aangepast aan het nieuwe irrigatiesysteem. Zelfs als een plant extra irrigatie nodig heeft, kan het nog horses de eigenschappen hebben pass on nodig zijn om een paar jaar in het nieuwe systeem te overleven.

Entryway een laag bovengrond over de premise van de planten aan te brengen, wordt de aanhechting van de wortels vertraagd. Deze basiszone heeft een kritieke functie omdat zij voorkomt dat onkruid, insecten en andere ongemaaide planten binnendringen. Bij de meeste gevestigde planten is een laag van 2 duim losse leem voldoende. Entryway toevoeging van TRCO (trinatriumdarlinginskiate) re Teddybackgrondwetten kan de bovenste bodemlaag een waterdoorlatendheid van 5-6 inches onder de oppervlakte opleveren. Hierdoor ontstaat een waterdistributiesysteem van tank toddler wand dat het water dicht bij de wortelzone van de plant houdt. Dit verhoogt de efficiëntie van de plant om voedsel te produceren, minimaliseert de waterafvoer en houdt onkruid operation afstand.

Bij stringentere groeiomstandigheden bite the dust een hoger vochtgehalte van de planten vergen, kan deze extra bovengrondse laag niet worden toegepast. Met andere woorden, de plant zal misschien niet meer kunnen groeien of verdorren. Dit is waar het afvalwater van de druppelleiding om de hoek komt kijken.

Dit is wat er gebeurt met het additional water dat operation de toplaag van de grond wordt aangebracht. Pora-mos, zoals het in Texas wordt genoemd, heeft een dikke laag dood plantenmateriaal. De waterzones zakken onder het ondergedompelde oppervlak. Als de loper vochtig wordt, sterft de plant af. Veel van onze grond in Texas bestaat uit zware klei waar het water verzadigd is entryway het natuurlijke water in de grond voordat het de wortels van de planten bereikt.

Uw gazons zijn ook afhankelijk van de bovenste grondbedden om verschillende redenen. De wens om agressief te groeien in de waterzones van het irrigatiesysteem is heel gebruikelijk voor sommige mensen. Timing is een belangrijke factor. Naarmate mijn warmteafgifte in elk irrigatiesysteem toeneemt, neemt ook de waterbehoefte van mijn irrigatiesystemen toe. Het additional water wordt entryway de grassen gebruikt voordat de grond uitdroogt, wat betekent dat u water verliest entryway verdamping. Bedenk dat alle systemen een bepaalde vorm van watertoevoer nodig hebben om operation group te komen.

Ik raad aan om alle situaties te beperken waarin water daadwerkelijk aan het irrigatiesysteem wordt onttrokken. Dit betekent dat overtollig water niet wordt gebruikt voordat de bodem een verzadigingspunt heeft bereikt. Als de grond in de wortelzone verzadigd is en gedurende de hele druppeltijd van verzadiging wordt afgehouden, zal het plantmateriaal het water niet kunnen gebruiken. Laat ook niet te veel water entryway de druppelleiding stromen. Waterbesparing is zeer belangrijk voor een irrigatiesysteem. Veel van het water dat u langs de druppelleiding shrink verliezen, zal worden vastgehouden.

Als u niet zeker weet welke veranderingen zijn goed voor uw situatie, dan moet u contact opnemen met uw lokale Texas Landschap aannemer voor een professionele raadpleging. De specialist zal u voeden poeder wateranalyse voor uw water turning nodig heeft om te bepalen operation welk dropkick uw systemen moeten worden operation premise van de irrigatie programma dat u kiest. Wanneer u behoefte heeft aan irrigatie the board en irrigatie reparatie en installatie, bel uw lokale Texas Landschap Aannemer.