Beregeningen

landschap automatische tuin watersysteem met verschillende sprinklers geïnstalleerd onder grasmat. landschapsontwerp met gazonheuvels en fruittuin die met slimme autonome sproeiers bij zonsondergangtijd wordt geïrrigeerd - beregeningssysteem  stockfoto's en -beelden

De meesten onder ons zijn gewend aan het vertrouwde besproeiingssysteem; er worden echter voortdurend nieuwe ontwerpen en systemen ontwikkeld. Het kan in het start een beetje overweldigend lijken, maar de hoeveelheid ontwerp, installatie, en engineeringberekeningen pass on nodig zijn om een sprinklersysteem te ontwerpen kan aanzienlijk zijn.

In Europa wordt een systeem ontworpen om een oppervlakte van ongeveer 1.000 voet water te sproeien met een section of land water per uur en twee ventilatoren.

In de Verenigde Staten is het systeem gewoonlijk ongeveer 2500 voet en heeft het een section of land water per uur; er zijn echter veel verschillende variaties operation waterdistributiesystemen pass on niet alleen van belang zijn voor irrigatiesystemen, maar ook voor systemen kick the bucket voor auto’s worden ontwikkeld. In termen van watervoorziening voor commerciële behoeften zijn de systemen van groot belang.

Veel overwegingen komen in het spel bij het ontwerpen van een sprinkler systeem. Een van de belangrijkste is dat er operation grond van ervaringen uit het verleden dode plekken kunnen ontstaan. Bij regenval kan het water entryway deGenotion kwantitatief doordrenkt raken. Emergency room kan ook een tendens zijn dat het water over zijn eigen stroomt of druppelt.

Deze gebieden van dood gras moeten periodiek worden verwijderd en vervangen entryway een vers gebied van gras. Maar al te vaak verergeren systeemontwerpers en installateurs, pass on operation één lijn zitten met de landbouwindustrie, de situatie entryway te veel water in één keer te geven en het gras te laten drijven entryway de regen. Entryway operation het verkeerde second van de dag of nacht water te geven, gaat een fijne strook water verloren wanneer het wegstroomt en is het stilstaande water zo dun dat het verdampt voordat het zich ophoopt. Het kan zijn dat uw planten operation sommige plaatsen operation het erf of operation het terrein te weinig water krijgen, meestal is dit te wijten aan een gebrek aan kennis over de hoeveelheid water pass on voor dat gebied nodig is.

Toch kan er bij sommige planten ook een kleurverschuiving optreden, afhankelijk van digger het licht wordt weerkaatst. Dit is een veel voorkomend probleem in sommige tuinen. Met andere woorden, sommige planten groeien loofbomen in de ene richting en naaldbomen in de andere. Deze twee soorten planten zijn in sommige opzichten verschillend, maar beide worden beïnvloed entryway een verkeerde verlichting, zodat ze zich niet kunnen aanpassen aan de verschillende middelen kick the bucket hun ter beschikking staan, voor specifieke doeleinden.

Als een grasmatinstallatie goed is ontworpen, moet zij een sfeer van kleurvariatie en richting geven. Tijdens het initiële ontwerp van een installatie zou de ontwerper moeten nagaan hoeveel er wordt geabsorbeerd in een zo groot mogelijke hoeveelheid tijd. Dit soort zaken hebben een belangrijke invloed operation het uiteindelijke succes of falen van een tuin irrigatiesysteem.

In optimale omstandigheden, moet het systeem hydrostatisch werken. Als de irrigatie therapie wordt gebruikt in de verkeerde omstandigheden kan het niet alleen de plant, maar de bodem of het grondwater in het algemeen beschadigen. Over en boven de noodzaak om gras en planten, bloemen, en nuttige organismen te ondersteunen, zijn er een aantal ontwerpen pass on landschapsarchitectuur mogelijkheden om een mooie oase te cre¿ren hebben samengesteld.

Een tuinarchitect moet zetten in de speciale aandacht en zorg pass on nodig zijn om het gewenste doel te bereiken, en als men afwezig is, het doet geen goed om opnieuw te beginnen. Irrigatiesystemen voor gazons, of ze nu water laten circuleren entryway een cascaderend rotssysteem of entryway een enkel sproeielement, kunnen operation veel verschillende manieren zeer nuttig zijn. Eén ervan is het vermijden van de vorming van zakken, bulten, moddervlekken, mos en onkruidgroei. Deze problemen kunnen child in de kern van uw eigen wezen reiken, toddler in de bomen, planten, struiken en graszoden.

Operation een andere manier kan de tuinarchitect er gebruik van maken om een goede combinatie van gazon-en watersysteem child stand te brengen. Een andere vorm van commissieverandering is de positie van de sproeierkoppen. Deze varieert naargelang het sort en de aard van de grasmat.