Hondenoppas Alkmaar biedt hondenpension en hondenuitlaatservice

Hondenoppas Alkmaar

Wat is de favoriete plek van uw hond om heen te gaan als u van huis gaat? Het Hondenhuis, natuurlijk! Met onze hondenpension en hondenuitlaatservice zal uw huisdier nog meer van het hondenpension gaan houden. Ons team heeft vele jaren ervaring met het verzorgen van honden, dus u kunt er zeker van zijn dat uw furbaby bij ons in goede handen zal zijn. Bovendien zijn wij volledig verzekerd voor uw gemoedsrust. Ge├»nteresseerd? Lees dan verder voor meer informatie over hoe wij u kunnen helpen met de verzorging van uw harige vriend…

Wat bieden we?

DoggyDayPark Alkmaar biedt een scala aan hondenverzorgingsdiensten voor uw hond, kat of andere harige vriend. Onze diensten omvatten hondenpension, hondenuitlaatservice, en meer. Als u een hondenoppas, hondenuitlaatservice nodig heeft, bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij bieden zorg voor honden van alle leeftijden en rassen. Hondenpension – U kunt uw hond bij ons achterlaten terwijl u op vakantie bent, op zakenreis, of terwijl u aan het werk bent. Wij zorgen ervoor dat uw hond goed te eten krijgt en voldoende speeltijd en beweging heeft. Hondenuitlaatservice – Als u het te druk heeft om uw hond uit te laten of u heeft een gewonde poot, dan kunnen wij u helpen. Wij kunnen ook met uw hond wandelen als u op vakantie bent. Kattenoppas – Als u weggaat en uw kat niet mee kunt nemen, kunnen wij op hem of haar passen als dat nodig is.

Hondenpension in Alkmaar

DoggyDayPark Alkmaar is een luxe hondenpension. Honden verblijven in een van onze twee grote buitenspeeltuinen. Met de mogelijkheid om binnen of buiten te slapen, kan uw hond genieten van een knus bedje in de winter en volop frisse lucht en beweging in de zomer.

Uw hond krijgt drie voedzame maaltijden per dag en veel aandacht van onze hooggekwalificeerde medewerkers. Hondenoppas in Alkmaar biedt hondentraining, hondenuitlaatservice en hondentrimservices. U kunt bij ons ook hondenvoer en speeltjes kopen. Hondenoppas in Alkmaar is geopend sinds 2007 en verwelkomt honden van alle rassen en maten. Wij hebben momenteel ruimte voor honden tussen de 10 en 100 pond.

Welkom in de wereld van gelukkige honden!

DoggyDayPark Alkmaar is een volledig verzekerd hondenpension. Wij bieden ook een hondenuitlaatservice Alkmaar, hondenpension Alkmaar, hondentraining Alkmaar Als u hulp nodig heeft bij de verzorging van uw hond, zijn wij er voor u! Wij bieden zorg voor honden van alle leeftijden en rassen. Hondenpension, hondenuitlaatservice zijn onze specialiteiten. Wij bieden kwalitatief hoogwaardige diensten en een leven lang liefde voor uw hond.